ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΧΩΜΤΕΚ

Η ΧΩΜΤΕΚ παράγει ή εμπορευεται προϊόντα ανακύκλωσης ΑΕΚΚ,χώματα για κήπους,οικοδομικά υλικά και πετρέλαιο θέρμανσης.Ο κατάλογός μας εμπλουτίζεται και βελτιώνεται διαρκώς στην προσπάθειά μας να βρίσκουμε πάντα το καλύτερο για εσάς στην καλύτερη τιμή.

Κηπόχωμα γης ,επιφανειακό, ιλυοαμμώδους μηχανικής κλάσης με ικανοποιητική αποστράγγιση και πολύ καλό αερισμό της ρίζας επεξεργασμένο και απαλλαγμένο από πέτρες και ξένα σώματα (<25mm).Ιδανικό χώμα για γκαζόν, αποτελεί βάση για κάθε εδαφικό μίγμα.Φορτώνεται στο χώρο μας και παραδίδεται σε εσάς με ανατρεπόμενα φορτηγά.   Η τιμή αφορά στην παράδοση ενός κυβικού κηποχώματος στο χώρο μας χύδην .Για παράδοση χώματος κήπου στο χώρο σας καλέστε μας για προσφορά.  ΠΡΟΣΟΧΗ!!!:Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
9,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,00€
Παραδίδονται με τον τόνο σε επαγγελματίες και ιδιώτες στο χώρο μας ή στο χώρο τους σε τιμές εξαιρετικά χαμηλές. Παράγονται σε κοκκομετρικά κλάσματα κατα τη φάση της ανακύκλωσης και πρόκειται κυρίως για δευτερογενή υλικά. Αποτελούν άριστο υπόστρωμα εδαφοκάλυψης και οδοποιίας.Καλέστε τώρα για ερωτήσεις και παραγγελίες. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!:Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
1,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,00€
Η ΧΩΜΤΕΚ προμηθεύει χονδρικώς με τον τόνο εργολάβους και εμπόρους δομικών υλικών με πρωτογενή λατομικά υλικά (χαλικι,γαρμπιλι αμμοςΑ,αμμοςΒ,μαρμαροσκονη,3Α κλπ)σε πολύ συμφέρουσες τιμές.Παράδοση στο χώρο σας ή το χώρο μας.Καλέστε μας για προσφορά και παραγγελία.
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Στη μονάδα διαχείρισης-ανακύκλωσης μπάζων της ΧΩΜΤΕΚ ανακτώνται ανακυκλώσιμα υλικά τα οποία διαθέτουμε σε χονδρεμπόρους-εξαγωγείς και σε ανακυκλωτές. Τέτοια υλικά είναι το χαρτί , τα μέταλλα ,τα πλαστικά, το ξύλο κλπ σε μορφή σκραπ. Η παραγωγή είναι διαρκής και δεχόμαστε ειδικές παραγγελίες. Καλέστε μας τώρα για απορίες και προτάσεις συνεργασίας.   
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€